zaterdag 24 augustus 2013

De 7 schoonheden

Hellooooo
Twee blogberichten op één dag! Wat een luxe! ;)
Ik heb net op een website (www.vrouwblog.nl) 7 "schoonheden" van een vrouw gevonden. Deze zijn wel redelijk interessant. Want wist je dat die vervelende sproeten als aantrekkelijk worden beschouwd?
Ik som ze even op:

1. Blauwe ogen met bruin haar of bruine ogen met blond haar
Deze kleurencombinaties komen niet vaak voor, maar zorgen wel voor een zeer mooie uitstraling.

2. Lange en gekrulde wimpers
Lange en gekrulde wimpers zijn natuurlijk geweldig, maar het blijft twijfelachtig wanneer je nou precies spreekt over lange winpers.

3. Moedervlekje links of rechts boven je lip
Inderdaad een moedervlekje à la Marilyn Monroe wordt gezien als teken van ultime schoonheid.

4. Spleetje tussen de tanden
Hoewel je het zelf misschien niet zo charmant vindt, een spleetje tussen de tanden wordt toch echt gezien als aantrekkelijk.

5. Sproeten
Ondanks dat de meeste vrouwen niet echt blij zijn met hun sproeten, behoren ze toch tot 1 van de 7 schoonheden.

6. Kuiltjes in je kin of wangen
Kuiltjes in je kin of wangen als je lacht of gewoon altijd worden gezien als een kenmerk van echte schoonheid.

7. Amandelvormige ogen
Amandelvormige ogen zijn ogen die aan de zijkant net wat groter zijn, zoals bij Angelina Jolie. Deze vorm zorgt voor een verleidelijke oogopslag.


Hoeveel heb jij er? 
xxLucy

Nog meer tips om mooi op de foto te staan

Ik heb al een tijdje niet meer geblogd, dat vind ik heel jammer. Maar ja, te weinig tijd :(

Vandaag wil ik weer een paar tips geven om beter op de foto te staan. Want die dingen komen altijd van pas. Ook binnenkort beginnen de scholen weer (ween-pruil-zucht), en dan komen er natuurlijk weer klasfoto's!

1. Draai een beetje

Dit is een tip om te voorkomen dat camera’s dikker maken. Door je bovenlichaam een klein beetje te draaien, zodat je schuin op de foto staat lijk je dunner. Wat ook kan helpen is om je hand in je heup te zetten en je schouders een beetje te laten hangen. Op die manier lijk je langer en leg je accent op je taille.

2. Kin omhoog

Dit is een tip om te voorkomen dat camera’s dikker maken. Door je bovenlichaam een klein beetje te draaien, zodat je schuin op de foto staat lijk je dunner. Wat ook kan helpen is om je hand in je heup te zetten en je schouders een beetje te laten hangen. Op die manier lijk je langer en leg je accent op je taille.

3. Mooie kant

Kijk nooit recht in de camera. Iedereen heeft een mooie kant, omdat geen enkel gezicht symmetrisch* is. Bepaal in de spiegel welk deel van je gezicht er beter uitziet en draai dat stuk naar de camera. Kijk iets boven de lens zodat je ogen iets groter zijn en trek je wenkbrauwen een beetje op (zodat je niet boos lijkt te kijken).

*symmetrisch: als je je gezicht in twee zou kunnen delen, zouden beide helften er precies hetzelfde uitzien ~ mensengezichten zijn nooit symmetrisch ~ iemand met een symmetrischer gezicht, word vaak mooier gevonden

4. Glimlach spontaan

Als je nog even moet wachten op de foto begin dan niet alvast te glimlachen. Doe dit ook niet te breed zodat je je tandvlees ziet. Lach op het moment dat de flits komt, want dat ziet er het mooiste en natuurlijkste uit. Doe je tong tegen je gehemelte en vergeet niet dat je ogen ook moeten lachen.
Laat vooral zien dat je plezier hebt in de foto, dus lach niet té geforceerd!

5. Poeder je gezicht af

Glimmende dingen op je huid vallen extra op, op de camera. Gebruik geen highliter als je weet dat je op foto’s komt te staan. Als er op warme dagen veel gefotografeerd wordt, neem dan een poeder mee in je tas. Zo kun je op elk moment nog even de glimmende laag van je huid verbergen.


Ziezo!
Verder wens ik je nog een mooie vakantie (met hopelijk mooi weer) en een tof schooljaar met leuke leerkracht(en) en klasgenoten!!
xx Lucy